Attraktionsorkestern och Attrapperna

Attraktionsorkestern och Attrapperna är ett storband med tillhörande dansgrupp. Repertoaren består till största del av storbandsjazz från 50- och 60-talet blandat med modern funk och soul. Orkestern består av studenter vid Uppsala Universitet och är en av de bästa studentorkestrarna i Sverige.
Hemmascenen finns på Norrlands Nation där man ofta spelar på välbesökta danskvällar. Attraktionsorkestern genomför ungefär tjugo framträdanden varje år. Man underhåller då på akademiska konferenser, företagsfester, middagar och festivaler samt producerar de egna arrangemangen lusseshowen och Spring Swing.

Som ett resultat av den musikalitet och kreativitet som finns i bandet, så har man fungerat som plattform för flera väletablerade artister som Frida Matsdotter, Ebba Rydh, Elin Niklasson och Göran Fröst.

Ingen riktig show utan dansare och Attraktionsorkestern har en egen showdansgrupp, Attrapperna. Tillsammans med orkestern skapar de häpnadsväckande shower med jazz, funk, soul och dans. Allt som allt består Attraktionsorkestern av sjutton musiker, fyra sångare och åtta dansare som på scen skapar entusiasm, kreativitet, humor och naturligtvis… känsla.  

Hemsida

Besök attraktionsorkesterns hemsida:

Kontakta Attraktionsorkestern

För spelningsförfrågningar:
manager@attra.nu
 
Allmänna frågor:
ordforande@attra.nu
 
Attrapperna:
attrapperna@attra.nu
 
Övriga kontakter
Kapellmästare: kapellmastare@attra.nu
Webansvarig:  webmaster@attra.nu    
Kassör: kassor@attra.nu

Sidöversikt

Huvudnavigation

Öppettider

Kansliet

Måndag - Fredag
09-15
Torsdagar även
17-19

Majs Café

Måndag - torsdag
09-18
Fredag
09-15
Tisdag
19-23

Orvars Krog

Måndag - torsdag
18-01
Fredag
14-01
Lördag
15-01
Söndag
18-23

Klubb Norrlandica

Onsdag
21-01

Datasalar och bibliotek

Måndag - fredag
09-21
Onsdag
09-19
Lördag
12-18
Söndag
14-18

Biblioteksböcker

Måndag, tisdag, torsdag
17-18

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

Vad är norrland

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Laddar...