Norrlands nations Spexemsemble (NoNSEns)

Välkommen till ännu en spexial termin med NoNSEns!
Det är mycket som kommer hända den här terminen, förutom allt repande, byggande, målande, kostymfixande och allt som har med vårt storspex att göra, så kommer det hända massa mer!
NoNSEns är en spexförening kopplad till Norrlands Nation som sedan starten 1984 förvanskat historiska epoker medelst långsökta grötrim, klumpiga allusioner och sönderarrade evergreens. Det händer även att en litterär klassiker eller en hel genre får sig en släng av grötsleven. Varje år utsätts publiken för kaskader av galenskap i allehanda form, färg och substans då vi effektivt och lekfult tuggar sönder hela världsbilder i grandiosa spexföreställningar, likväl som i kaffeunderhållningar och dylikt.

NoNSEns största event varje år är de storspex som infaller under vårterminen, men utöver dessa föreställningar så underhåller vi även på gasker och allehanda andra evenemang. Det kan vara ett mindre spex som följer samma principer som våra storspex gör eller så kan det vara humor i ett icke rimmande format. Vill ni att NoNSEns kommer och underhåller på er tillställning så uppskattar vi om ni kontaktar oss ca 3 veckor i förväg. Hör av er till spexrex@nonsensspex.se

Hemsida

Besök NoNSEns hemsida för mer information:

Kontakt

Spexrex (ordförande)
Josefin Wennang
Telefon: 073-975 27 57
Mail: spexrex@nonsensspex.se

Sidöversikt

Huvudnavigation

Öppettider

Kansliet

Måndag - Fredag
09-15
Torsdagar även
17-19

Majs Café

Måndag - torsdag
09-18
Fredag
09-15
Tisdag
19-23

Orvars Krog

Måndag - torsdag
18-01
Fredag
14-01
Lördag
15-01
Söndag
18-23

Klubb Norrlandica

Onsdag
21-01

Datasalar och bibliotek

Måndag - fredag
09-21
Onsdag
09-19
Lördag
12-18
Söndag
14-18

Biblioteksböcker

Måndag, tisdag, torsdag
17-18

Kontaktuppgifter

Telefonnummer

018-65 70 70

Adress

Norrlands nation
Västra Ågatan 14
753 09 Uppsala

Vad är norrland

Undrar du vilket upptagningsområde vi har? Norrlands nation härstammar ursprungligen ur studentsammanslutningar som riktade sig mot studenter från Norbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Det är även de i dessa län ingående landskap som utgör nationens vapen. 

Det ligger i nationens intresse att befrämja sina medlemmars studier och trivsel i Uppsala. Därtill kommer nationens naturliga samhörighet med norra Sverige. Vår samarbetspartner Norrlandsförbundet verkar just för Norrlands utveckling.

Laddar...